Kako usporiti opadanje kose?

Kako usporiti opadanje kose?

Spisak uzroka opadanja kose je zaista dugačak, ali suprotno popularnom mišljenju, geni nisu jedini uzrok, iako se veruje da je to najčešći uzrok gubitka kose. Ali činjenica je da se sve veći broj ljudi suočava sa ovim problemom.

Šta uzrokuje gubitak kose?

U proseku svaki dan gubimo oko 60-100 vlasi, i to se smatra prirodnim procesom - dlake rastu, dostižu punu dužinu, odmore se neko vreme, a zatim opadaju i na njihovom mestu izrastu nova.

Do značajnog opadanja kose uglavnom dolazi usled genetskih i naslednih uzroka, ali i zbog navika na koje svakako možemo uticati, kao što su pušenje, stres ili neadekvatan unos nutritivno lošije hrane.

Forcapil Anti-Chute – pobedi gubitak kose

Pored rešavanja loših navika kao što je pušenje, potrebno je uvesti i „lekara u kući“. Sa FORCAPIL Anti-Chute sprejom usporićete opadanje kose, ali i podstaći njen rast. Forcapil®, stručnjak za snagu i zdravlje kose više od 30 godina, razvio je sprej protiv opadanja kose. Ova formula, visoko koncentrisana u aktivnim sastojcima, kombinuje 5 biljnih ekstrakata (bambus, kopriva, proso, ginko, preslica), vitamine B5, B6, biotin, cink, hijaluronsku kiselinu i pirolidon karboksilne kiseline.

Glavne prednosti koje donosi Forcapil Anti-Chute:

  • hidrataciju i jačanje zaštitne barijere od spoljašnjih štetnih uticaja
  • regulacija sebuma kako bi se ograničio gubitak kose
  • obogaćuje kosu hranljivim materijama uz stimulisanje mikrocirkulacije u krvi, što utiče na rast kose

A za kompletan ritual preporučujemo i oralnu suplementaciju u obliku Forcapil Anti-Chute dodataka ishrani. Sa vitaminima, mineralima i biljnim ekstraktima smanjuju gubitak, podtiču rast, kose te čine kosu snažnom i elastičnom.

Upoznajte Forcapil Anti-Chute liniju

Više od 35 godina istraživači iz Laboratorije Arkopharma rade na tome da prirodnu mudrost pretvore u prirodna rešenja, kombinujući nauku, kreativnost i potpunu bezbednost, uz poštovanje životne sredine, i prirodne dodatke ishrani koji jačaju kosu i nokte:

Forcapil, je idealan rešenje!

98% korisnika je zadovoljno efektom na kosu već nakon 3 meseca upotrebe.*
*Klinička studija na 40 volontera u trajanju od 6 meseci.

Forcapil Anti chute

  >  Forcapil Anti-chute 

Forcapil Anti Chute Spray

  > Forcapil Anti-chute Sprej

Objavite svoj komentar
Komentari
5.10.2023. 10:50
Zanima me da li imate neki preparat na bazi hidrogenizovane vode jer citajuci po internetu preporucuje se kao odlican dodatak u borbi protiv opadanja kose. Hvala unapred i veliki pozdrav iz Kikinde.