Pomoć za korisnike

Kako se registrovati?

Možete se registrovati preko linkova "Prijava" i "Registracija". Da biste se registrovali, morate uneti sve potrebne podatke koji su označeni zvezdicom * (ime, prezime, email i lozinka). Uslov prilikom registracije je slaganje sa Opštim uslovima i odredbama.

Koga možete kontaktirati za savet i uzorke?

Pozovite nas na  broj 063 7 300 600 i rado ćemo vam uputiti pravi izbor proizvoda za negu kože u skladu sa vašim tipom i godinama. Na vaš zahtev, takođe ćemo vam poslati uzorke poštom kako biste mogli da testirate željene proizvode pre kupovine.

Postoje li uzorci za sve proizvode koji se nude na internet trgovini?

Nažalost, nisu dostupni svi uzorci za proizvode koji se prodaju u internet prodavnici Sophia. Ako želite da isprobate određeni proizvod koji nema uzorak, ovaj proizvod ćete moći da isprobate na nekoj od naših promocija. Savetnica na promociji uvek ima kofer sa testerima, tako da uvek možete probati sve proizvode - čak i one koji nemaju uzorak. Lista NUXE promocija je objavljena OVDE

Gde drugde mogu da kupim NUXE proizvode?

NUXE proizvodi su dostupni u apotekama širom Srbije.

Zašto je dobro da se prijavim za prijem e-pošte?

Ako se odlučite za primanje e-maila, bićete prvi koji će biti obavešteni o svim promocijama i vestima i ekskluzivnim ponudama za kupce Sophia internet prodavnice. Potrudićemo se da vam predstavimo proizvode što je moguće bolje i naučimo vas pravim koracima do lepe i zdrave kože.

Koji su troškovi dostave - poštarine?

Cena dostave Dexpress-a:

Vrednost kupovine do 4500 din isporuka je 270 din sa PDV.

Vrednost kupovine preko 4500 din isporuka je besplatna.

Kada ćete dobiti naručenu robu?

Poručene proizvode koji su na skladištu šaljemo istog ili narednog radnog dana od dana narudžbe, ako je moguće. Osim ako proizvod nema na skladištu. U tom slučaju ćemo vas obavestiti najkasnije sledećeg radnog dana nakon davanja porudžbine i nadoknaditi vam na vaš zahtev u slučaju plaćanja unapred. Maksimalno vreme isporuke za pošiljke je 5 radnih dana od narudžbe.

Poručene proizvode ne šaljemo subotom, nedeljom i praznicima.
Naručeni proizvodi će se dostavljati Dexpress kurirskom službom.

Troškovi dostave računaju se prema cenovniku isporuke.

Šta se dešava ukoliko pri isporuci niste kod kuće?

Dostava se vrši na adresu koju korisnik dostavi nakon registracije. Ako želite isporuku na drugu adresu, prilikom porudžbine unesite drugu adresu za dostavu.

Ukoliko prilikom isporuke niste dostupni, kurir će pokušati da vam isporuči paket još jedan put. Ukoliko i nakon drugog pokušaja dostave nema mogućnosti za isporuku, Dexpress kontaktira pošiljaoca (Sabex do.o.o.) za dalja upustva. Prema dogovoru sa vama, paket se može ostaviti i na NIS GazpromNeft pumpama ili u Dexpress shop-ovima.

Ako ne preuzmete paket, on će biti vraćen u naše skladište. Ako želite ponovo da vam se pošalje paket, biće vam naplaćen trošak druge pošiljke.

Da li se pošiljka može naručiti na posao?

U slučaju da želite da isporučimo naručene proizvode na adresu različitu od one koju ste naveli u trenutku registracije, samo nas obavestite unošenjem adrese u odeljku Druga adresa za dostavu.

Da li je potrebno da po preuzimanju pošiljke plaćate proviziju?

Ne morate da plaćate troškove provizije, jer ih snosi Sabex doo.

Kako se određuje rok upotrebe proizvoda?

Rok trajanja proizvoda piše na ambalaži ili pakovanju proizvoda.

Za NUXE proizvode datum isteka može se videti sa LOT broja. Proizvodi su upotrebljivi tri godine od datuma proizvodnje.

Datum proizvodnje se određuje iz LOT broja, koji se obično štampa na donjoj ili zadnjoj strani proizvoda. Oznake 3., 4. i 5. se čitaju. 3. i 4. (brojevi) znak označavaju godinu proizvodnje, a 5. kod (slovo) mesec proizvodnje, a slovo A označava januar, B februar, C mart, D april, E maj, F jun, G jul, H avgust, J septembar , K oktobar, L novembar, M decembar. Zatim oduzmete mesec dana.
Primer:
A219J003 - datum izrade proizvoda je septembar 2019, datum isteka proizvoda je avgust 2022.
Z119M009 - datum izrade proizvoda je decembar 2019, datum isteka je novembar 2021

Sistem otvorene kutije

sistem odprtega loncka Svi NUXE proizvodi imaju na ambalaži oznaku koja određuje rok trajanja nakon otvaranja proizvoda. Taj primer kaže da je proizvod upotrebljiv 12 meseci nakon otvaranja.

Ko su proizvođači kozmetike?

Proizvođač NUXE proizvoda je Laboratorija NUXE, 19 - Rue Peclet, 75015 Paris 15, Francuska.

Koliko proizvoda možete da poručite?

Ne postoji ograničenje broja naručenih proizvoda po narudžbi, osim ako nije drugačije navedeno. U slučaju promocija gde je broj proizvoda po porudžbini ograničen, kupci Sophia internet prodavnice obaveštavaju se. Sa takvim promocijama maksimalna narudžba pojedinačnog proizvoda ograničena je na 3 komada.