O Sophia internet trgovini

Izvor imena Sophia

Ime Sophia dolazi iz grčkog jezika i znači mudrost. Umanjene forme su Sophie i Sopfie. Sofija je osnovna reč grčkog helenizma, kolevka moderne civilizacije. Mudrost, kao osnovni vodič u životu, znači više od "razumnosti". Mudrost je povezana sa zdravljem, lepotom, odnosom prema sebi i drugim ljudima, prirodi i svim živim i neživim stvarima koje okružuju i postoje.

Vrednosti Sophia

  • Iskrenost

  • Briga za lepotu i zdravlje

  • Stručnost i savetovanje

Internet trgovina Sophia objedinjuje najkvalitetnije brendove na polju lepote i zdravlja - NUXE. Proizvodi su rezultat istraživanja i inovacija najboljih laboratorija u Evropi, koje garantuju kvalitet i efikasnost njihovih proizvoda..

Predstavljeni brendovi su lideri u svojim oblastima i najbrže rastući brendovi na svetu. Francuska je najveći svetski izvoznik kozmetike, tako da većina inovacija dolazi odavde. Laboratorija NUXE dolazi iz Francuske.

Sve za zdravlje i lepotu

Sophia je internet prodavnica koja nudi dve različite kategorije kozmetike koje zadovoljavaju potrebe svih tipova kože i korisnika. Proizvodi su podeljeni između prirodne i bio-organske, tako da korisnik može pronaći sve što mu treba na jednom mestu - od proizvoda za negu kože i tela, šminke i mirisa. Među širokim asortimanom proizvoda u ponudi, svako će sigurno pronaći proizvode za sebe.

Prirodna kozmetika predstavlja vodeći brend i najinovativnije Laboratorije NUXE. Namenjen je ženama koje traže efikasnost i ne brinu šta nanose na svoju kožu i putem nje na telo. Više o NUXE proizvodima možete videti OVDE.