Kosa ti je suva i oštećena?

Kosa ti je suva i oštećena?

FORCAPIL LINIJA JE ONO ŠTO JE POTREBNO ZA SAVRŠENU KOSU SVAKI DAN

Bez obzira na boju ili teksturu, svi želimo savršenu i zdravu kosu, baš kao iz salona.

Međutim, zagađen vazduh, UV zračenje, često stilizovanje fenom i drugi izvori toplote, kao i unutrašnji faktori kao što su nedovoljan unos nutritivno bogatih supstanci, hormonske promene, stres - narušavaju zdrav izgled kose...
Jasni simptomi da je vaša kosa oštećena su zamršenost, što se često dešava zbog nedostatka vlage i prethodnog ulja. Tada se vrhovi lome i kosa postaje tanja, a u poslednjem slučaju veoma spor rast ili čak opadanje. Zato nemojte zanemariti znake oštećenja, već reagujte na vreme i vratite zdravlje svojoj kosi.

Kako izgraditi zdraviji pristup kosi?

Međutim, s obzirom na sve faktore kroz koje vaša kosa prolazi tokom dana, očekivati besprekornu kosu je gotovo nemoguće, osim ako se pravilno neguje.

Donosimo vam nekoliko jednostavnih koraka za vraćanje zdravog izgleda vašoj kosi:

  1. Kosa se hrani onim što unesete u svoje telo. Ako jedete nutritivno lošu hranu bez proteina, prirodnih masti i vitamina, vaša kosa će pokazati ovaj nedostatak. Neophodno je uvesti dodatke ishrani koji će zameniti nedostatak hranljivih materija u organizmu.
  2. Koristite šampone bez sulfata. Sulfat je jedan od najštetnijih sastojaka za prirodnu vlažnost kose, koji uklanja sva ulja i prirodne masti sa vlasišta koje su neophodne za zdrav izgled kose.
  3. Zaštitite kosu od sunca.
  4. Osušite kosu prirodno bez upotrebe fena.
  5. Opusti se! Velika količina stresa utiče čak i na kosu.

Upoznajte Forcapil liniju

Više od 35 godina istraživači iz Laboratorije Arkopharma rade na tome da prirodnu mudrost pretvore u prirodna rešenja, kombinujući nauku, kreativnost i potpunu bezbednost, uz poštovanje životne sredine, i prirodne dodatke ishrani koji jačaju kosu i nokte: Forcapil, je idealno rešenje!

98% korisnika je zadovoljno ukupnim efektom na kosu već nakon 3 meseca upotrebe.*
*Klinička studija na 40 volontera u trajanju od 6 meseci.

Objavite svoj komentar