Šta je prajmer i kako se koristi?

Šta je prajmer i kako se koristi?

Ako do sada niste koristili prajmer, onda uistinu ne znate šta propuštate. Bez obzira da li svakodnevno nanosite makeup, puder, BB ili toniranu kremu, prajmer je istinski kozmetički dar kada želite da očuvate blistavost tena, stvorite savršenu podlogu za šminku ili se pak izborite protiv presijavanja na licu. Pruža Instagram look čak i kada ste bez makeup-a. Namenjen je svim starosnim dobima.

Iako mnoge žene nažalost preskaču ovaj korak u nezi, tu smo da vam pojasnimo zašto je zapravo dobrodošao deo vaše kozmetičke torbice.

Šta je zaglađujući prajmer?

Zaglađujući prajmeri su netonirani proizvodi koji se koriste nakon rutine nege kože, odnosno nakon seruma i kreme, a pre make up-a. Koriste se i nezavisno od makeup-a, ili ako želimo da osvežimo put tokom dana, smanjimo pore, matiramo, smanjimo vidljivost bora ... Zahvaljujući svojoj zamagljujućoj teksturi, oni deluju korektivno i čine kožu besprekornom. Ovi proizvodi su postali bitan korak kod svih profesionalnih šminkera, omogućavajući lakše nanošenje pudera i fiksiranje šminke za dugoročne rezultate. Oni predstavljaju nove must have proizvode među mlađom populacijom, pa i među zrelijim ženama, za instant rezultate i prirodan finalni izgled. Funkcija prajmera je da zagladi pore, matira masne i sjajne delove kože, smanji vidljivost poram zagladi nepravilnosti, te da deluje protiv starenja kože.

Kako se koristi prajmer?

Prajmer svakako jeste neizostavan deo svakog makeup-a, ali se može koristiti i samostalno, odnosno onda kada želimo da postignemo svežinu u licu, a ne želimo da se šminkamo.

Koristi se ujutru nakon dnevne kreme. Nanosi se zaglađujućim pokretima preko delova koji treba da se koriguju, kao što su T zona, nazolabijalne bore...

Za ljubitelje šminke, predstavlja idealnu bazu za makeup kako bi se osigurali dugoročni rezultati. A ako želite da popravte makeup, više ne morate sa sobom nositi puder u kamenu, već je dovoljan prajmer za popravke nepravilnosti tokom dana, nežno tapkajući.

Međutim, sigurni smo da imate i dane kada šminka nije vaš izbor. Možda ste se umorile, a možda samo želite da istaknete prirodnu lepotu! Eh, da! Ponovo prajmer stupa na scenu jer on se koristi i u tim slučajevima, ali kako smo rekli, nakon dnevne kreme. Stavite samo lipstick i uživajte u sjajnom danu!

Koji prajmer je za moj tip kože?

Prajmeri su namenjeni svim tipovima kože. Važno je pre svega da ima izuzetno nizak nivo silikona, jer mnogo prajmera ima u svom sastavu čak 80%. jako je važno i kakve silikone ima unutar sastava – na primer neciklični silikoni su boljeg kvaliteta, koji ne zatvaraju pore, ne stvaraju akne, dozvoljavaju koži da diše...

Stoga, s ponosom vam možemo predstaviti savršenstvo 5-u-1 Zaglađujući prajmer Creme Prodigieuse Boost koji sadrži čak samo 20% silikona. I to ne onog silikona za kojeg se plašimo da će nam zatvoriti pore! Silikon koji kortistimo u laboratoriji NUXE je zapravo necikličan (lako razgradiv) i u procentu od samo 20% sasvim zadovoljava sve potrebe kože i poštuje njen prirodan balans. Nekomedogen je, savršeno se stapa sa kožom, i prilagođen je baš svim tipovima kože. O da! Dobro ste pročitali – ovo je prajmer koji je stvoren za vas.

Creme Prodigieuse Boost prajmer pruža Instagram look u samo 15 sekundi od nanošenja, pruža besprekoran ten, prekriva nepravilnosti na koži, masan sjaj, znakove umora, siv ten, a ujedno jedan od retkih prajmera koji imaju anti-age efekat, odnosno deluju na sprečavanje starenja kože.

NUXE zaglađujući prajmer je inovativno rešenje koje osigurava vidljiv efekat “gole kože”. Osigurava trenutan zamagljujući efekat zahvaljujući prisustvu necikličnih silikona (samo 20%) koji formiraju ultra lagan i nežan film na površini kože. Njegova revolucionarna formula ukupno sadrži 77.2% sastojaka prirodnog porekla, što je pravo postignuće za efikasan prajmer zaglađivanja.

Kombinuje 3 prirodna aktivna sastojka koji jačaju mehanizam kože:

Ekstrakt cveta jasmina - bogat flavonolima, pojačava antioksidativnu odbranu kože.
Cvet nevena pojačava sintezu kolagena te na taj način sprečava pojavu prvih bora.
Ribozu kao prirodan ćelijski šećer, koji pojačava ćelijsku aktivnost i podstiče sintezu proteina odgovornih za čvrstoću kože.

Njegova tekstura je neobojena, a tek miris .... Ukoliko ste ljubitelj Creme Prodigieuse Boost linije, i ovaj proizvod će vas očarati. Predstavlja interpretaciju legendarnog mirisa Huile Prodigieuse koji je podsećanja radi, iskonski suptilan i ženstven miris koji čine note cvetova narandže, magnolije, vanile, sa dodatkom zelenog jasmina i pink ličija, te belih cvetova za svežinu.

Objavite svoj komentar